kvi

Truckkort Göteborg - gå din truckutbildning i Göteborg

Boka tid

mgbtruck.se / Truckkort Göteborg

Truckutbildning Göteborg

Vill du gå en truckutbildning i Göteborg? Då har du kommit rätt. Med vårt populära truckkort i Göteborg får du snabbt rätt behörighet för att arbeta som truckförare. En investering som gör att du blir attraktiv på arbetsmarknaden och ökar chansen att hitta ett välbetalt jobb. Hos oss får du alltid certifierade instruktörer, körgaranti och konkurrenskraftiga priser.

Utbildningen är totalt två dagar, men du är bara på plats i våra utbildningslokaler den första dagen för praktiska övningar och genomgång. Dag två genomför du teoriprovet digitalt på valfri plats. Detta är ett mycket populärt upplägg bland våra deltagare som tar truckkort i Göteborg. Efter avslutad utbildning erhåller du ett utbildningsintyg med behörighet att köra 9 olika truckar (A1-4 + B1-4 + D1).

Både företag och privatpersoner är välkomna att anmäla sig till våra öppna och schemalagda truckutbildningar i Göteborg. Som företagskund kan du även kontakta oss om en offert för utbildning på din arbetsplats. Läs mer här. 

Lediga tider i maj

23/5 fullbokad, 24/5, 25/5 fullbokad, 26//5, 29/5, 30/5

Lediga tider i juni

1/6, 5/6, 6/6, 7/6, 8/6, 10/6, 11/6, 12/6, 13/6, 14/6, 15/6, 17/6, 18/6, 19/6, 20/6, 22/6, 25/6, 26/6, 27/6, 28/6, 29/6

Truckkort Göteborg - boka din plats idag

Boka en tid och ta truckkort i Göteborg redan idag. För att delta i utbildningen måste du vara 16 år, inga förkunskaper krävs. Välkommen att ta ditt truckkort i Göteborg med oss!

Du betalar endast 1 995 kr och får behörighet att köra truckar A1-4 + B1-4 + D1.

Starta bokningen

Truckutbildning i Göteborg - så går det till

Våra truckutbildningar i Göteborg riktar sig till såväl företag som privatpersoner. Här kan du läsa mer om hur det går till och vilka olika steg som ingår.

1. Boka tid

Välj vilken stad du vill göra utbildningen i och boka sedan en tid som passar dig. Vi erbjuder löpande nya kursstarter.

2. Praktisk övning

Under en heldag tillsammans med våra kunniga instruktörer får du lära dig köra truck på ett tryggt och säkert sätt. På vår truckutbildning i Göteborg får alla deltagare gott om tid på sig att öva.

3. Webbkurs

Den teoretiska kursen utgår från kursplanen TLP10 och den genomförs helt digitalt från hemmet eller annan valfri plats. Kursen avslutas med ett slutprov.

4. Kortet levereras

Du får ditt truckkort skickat till dig digitalt inom 24 timmar efter att såväl teori som praktik är avklarade med godkända resultat.

Jobb med truckkort i Göteborg

Med ett truckkort i Göteborg ökar du dina chanser till ett välbetalt jobb inom lager och logistik som truckförare. Arbetsgivaren kräver nämligen att du har gått en utbildning, för att du överhuvudtaget ska få tillstånd att hantera truckar på arbetsplatsen. I övrigt råder hög personalomsättning i branschen. Anledningen är att många studenter har ett lagerarbete som sidosyssla. Det leder till att det anställs färskt blod på löpande band, då många går vidare efter sin examen eller klättrar till högre positioner på befintlig arbetsplats.

Möjligheterna är oändliga och det finns ofta chans att avancera och göra karriär i branschen. Det är vanligt att man inleder på golvet med godshantering, men är man ansvarsfull och visar framfötterna kan man snabbt bli aktuell för tjänster inom arbetsledningen istället. Du finner hundratals lediga jobb inom transport och logistik hos Platsbanken och allting börjar med att du tar ett truckkort i Göteborg hos oss. Boka en tid redan idag!

Truckutbildning Göteborg - alltid med körgaranti

Vi är måna om att utbilda trygga truckförare som kan hantera alla situationer. Därför erbjuder vi alltid körgaranti på vår truckutbildning i Göteborg. Det innebär att du kan komma tillbaka till oss efter avslutad kurs för att träna mer, helt kostnadsfritt.

Truckkort i Göteborg till fast pris

Vi erbjuder alltid fasta priser på truckkort i Göteborg. Betala enkelt med kort, Swish eller delbetala via Klarna. Företag faktureras.

Svårt med svenskan?

Både kursmaterial och teoriprovet finns tillgängligt på svenska och engelska. För deltagare med läs- och skrivsvårigheter finns anpassat material.

MGB Truckutbildning Göteborg, truckkort Göteborg

Truckkort Göteborg

Ta truckkort i Göteborg - just nu till rabatterat pris.
Du betalar endast 1 995 kr (tidigare 2 500 kr).

Information

Östergärde industriväg 59,
417 29 Göteborg

073-399 44 54

MGB Truckutbildning Göteborg