Truckutbildning i Malmö. Kvinnlig deltagare tar truckkort i Malmö

Truckkort Malmö - gå din truckutbildning i Malmö

Boka tid

mgbtruck.se / Truckkort Malmö

Truckutbildning Malmö

Vår truckutbildning i Malmö ger dig snabbt och enkelt behörigheter att köra truckar A1-4 + B1-4 + D1. Det är de vanligaste behörigheterna som arbetsgivare i regionen efterfrågar när du söker jobb. MGB Truck är det givna valet av utbildare för dig som vill bli en säker truckförare och ta truckkort i Malmö.

Utbildningen delas upp i två delar - praktisk övning på truckarna samt teori online på distans. Praktiken avkunnas i vår utbildningslokal på Sofiedalsvägen 10 i Oxie. Vi utlovar en trevlig och lärorik dag med våra erfarna instruktörer. Kom tillbaka gratis om du behöver träna mer på körningen. Teorin genomför du sedan online och på distans i egen takt. Truckkortet skickas ut när du blivit godkänd i båda delar.

Lediga tider i juni

20/6, 22/6, 27/6, 29/6

Lediga tider i juli

4/7, 6/7, 11/7, 13/7, 18/7, 20/7, 25/7, 27/7

Truckkort Malmö - boka tid

Första steget till ett truckkort i Malmö är att boka din tid - just nu för endast 2 495 kr (tidigare 3 000 kr). Efter godkänd utbildning blir du behörig att köra 9 olika truckar (A1-4 + B1-4 + D1). Du betalar enkelt på plats med kort, Swish eller delbetala med Klarna. Företag betalar via faktura.

Starta bokningen

Så här tar du truckkort i Malmö

Det är enkelt att ta truckkort i Malmö. Utbildningen tar endast två dagar och riktar sig till både företag och privatpersoner.

1. Boka truckutbildning i Malmö

Välj fritt bland schemalagda kursstarter och boka din plats på utbildningen. Vi erbjuder nya kurstillfällen varje vecka och helg.

2. Träna körning

På vår truckutbildning i Malmö får du lära dig att hantera och köra truck med säkerhet i fokus. En lärorik heldag ihop med våra kunniga instruktörer.

3. Distansutbildning

Efter den praktiska delen är det dags för teoriutbildning. Teorin läser du online på distans från valfri plats och i egen takt.

4. Truckkortet skickas hem

När du är godkänd i såväl praktik som teori får du truckkortet skickat till dig digitalt inom 24 timmar. 

Jobbmöjligheter med truckkort i Malmö

Med ett truckkort i Malmö ökar du dina möjligheter att få ett jobb som truckförare inom lager och logistik. I skrivande stund finner du över 300 lediga jobb hos Platsbanken för lagerarbete och branschen växer för varje dag som går.

Skånes geografiska läge längst ned i Sverige utgör en viktig logistisk knutpunkt till resten av Europa. Idag gör alltfler människor världen över sina inköp online och i takt med att e-handeln växer, ökar även behovet av lagerhållning och transport. I sin tur innebär det att fler arbetstillfällen skapas för truckförare.

Hur mycket tjänar man med ett truckkort i Malmö?

Snittlönen för en truckförare ligger idag på ca 31 000 kr. Genom att skaffa truckkort i Malmö kommer du ett steg närmare ditt nya jobb som truckförare.

Truckutbildning Malmö - körgaranti

Varje truckutbildning i Malmö inkluderar körgaranti. Vi är måna om att du representerar MGB Truck på rätt sätt när du kommer ut till en arbetsplats. Det innebär att du får komma tillbaka obegränsat antal gånger för mer träning på truckarna. Alltid utan extra kostnad.

Alltid till fast pris

MGB Truck förespråkar transparens och här finns inga dolda avgifter. Du betalar alltid ett fast pris för din truckutbildning i Malmö och får komma tillbaka kostnadsfritt vid behov av mer träning. I avgiften ingår teori, praktik samt digitalt utbildningsbevis inom 24 timmar.

Svårt med språket?

Vi erbjuder truckutbildning i Malmö på såväl svenska som engelska. Du bokar som vanligt och meddelar sedan instruktören på plats om ditt behov.

truckutbildning malmö, truckkort malmö

Truckkort Malmö pris

Att skaffa truckkort i Malmö kostar endast 2 495 kr.
Du får behörighet att köra truckar A1-4, B1-4 samt D1.

Information

Sofiedalsvägen 10,
238 37 Oxie

073-399 44 54

MGB Truckutbildning Malmö