truckutbildning Västerås, truckkort Västerås

Truckkort Västerås - gå din truckutbildning i Västerås

Boka tid

mgbtruck.se / Truckkort Västerås

Truckutbildning Västerås

Nu kan du äntligen gå en truckutbildning i Västerås hos MGB Truck. Vi håller nya kursstarter varje vecka i centralt belägna lokaler på Saltängsvägen 18. Kursen erbjuds på såväl svenska som engelska och du behöver inga förkunskaper för att anmäla dig. Vår truckutbildning i Västerås kommer med en körgaranti inkluderad i priset. Det innebär att du alltid är välkommen åter för mer träning på truckarna, helt utan extra kostnad.

Vår truckutbildning i Västerås består av två delar och ger dig behörighet att köra 9 olika trucktyper vid godkänt resultat. Du bokar in dig för den praktiska delen på plats hos oss, medan den teoretiska delen avkunnas online och på distans i valfri miljö. Du får möjlighet att göra om såväl praktik som teori utan extra kostnad vid underkända resultat, obegränsat antal gånger och utan extra kostnad.

Lediga tider i juni

24/6

Lediga tider i juli

1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7

Truckkort Västerås - boka plats här

Boka en tid för att ta truckkort i Västerås via knappen nedan. Vår utbildning ger dig behörigheter att köra trucktyper A1-4, B1-4 samt D1. Dessa behörigheter är de mest efterfrågade vid arbete inom svensk lager och logistik.

Vi erbjuder dig en kvalitativ utbildning som inte kostar skjortan. Du betalar endast 2 495 kr (tidigare 3 000 kr) för din truckutbildning i Västerås och kan välja att betala med kort, Swish eller delbetala med Klarna. Du betalar ingenting direkt vid bokning, utan betalning sker på plats i utbildningslokalen. Som företagskund kan du välja att boka in enstaka anställda som vanligt via knappen nedan eller beställa en kostnadsfri offert för en arbetsplatsförlagd kurs via företagssidan.

Starta bokningen

Så tar du truckkort i Västerås

Att ta truckkort i Västerås med oss är enkelt och billigt. Körgaranti ingår alltid och du får öva tills du känner dig helt bekväm i hanteringen. Så här går det till.

1. Bokning

Hitta det datum som passar och boka in dig för kursstarten.

2. Träna truckkörning

På vår truckutbildning i Västerås får du lära dig allt om att köra truck på ett säkert sätt. En lärorik upplevelse med våra pedagogiska och erfarna instruktörer.

3. Teori på distans

Dags att läsa teori. Du genomför teorin bekvämt i din egen takt online.

4. Ditt truckkörkort levereras

Vid godkända resultat erhåller du ett truckkörkort från oss digitalt inom 24 timmar.

Truckutbildning Västerås - körgaranti

När du går en truckutbildning i Västerås hos oss läggs största fokus på säkerheten. För oss är det viktigt att alla våra deltagarna är bekväma i hanteringen och kan köra truck med ett gediget säkerhetstänk. Körgarantin utgör en trygghet för såväl oss som dig. Du får möjligheten att komma tillbaka obegränsat antal gånger för att finslipa körningen och vi kan känna oss trygga i att du kommer representera oss på ett föredömligt sätt ute på din arbetsplats.

Prisgaranti

Du behöver aldrig oroa dig över att priset skall skena iväg. MGB Truck erbjuder alltid fast pris på truckkort i Västerås och vi har inga dolda avgifter. Hos oss ingår allt från bokning till slutförd utbildning i priset. Efter godkänd utbildning får du ditt truckkort digitalt inom 24 timmar.

Lättläst kursmaterial

Vårt kursmaterial är anpassat för alla deltagare och du får dessutom obegränsat med tid på dig att läsa igenom allt. Om du har språksvårigheter finns materialet även tillgängligt på engelska.

Jobba med truckkort i Västerås

Med ett truckkort i Västerås ökar du väsentligt dina chanser till arbete inom lager och logistik. Det är nämligen ett krav om du ska köra truck på ett lager. Efter godkänd truckutbildning i Västerås uppfyller du kraven för dokumenterad kunskap om truckkörning och kan vidare ge dig ut på jakt efter ett lagerjobb. Hos Platsbanken finner du hundratals annonser ute och personalomsättningen är väldigt hög inom lager och logistik. Det innebär att behovet av truckförare är konstant och ökar dessutom i takt med att befolkningen i större utsträckning gör sina vardagliga inköp online.

Logistik Mälardalen

Mälardalen utgör ett av Sveriges bästa logistiklägen med närhet till framförallt Eskilstuna och huvudstaden, Här satsas det stort på nya logistiketableringar och möjligheterna till jobb är goda inom lager och logistik. Pågående etableringar i regionen beräknas skapa tusentals nya jobb och utmaningen blir att möta behovet av rätt kompetens (källa).

truckutbildning västerås, truckkort västerås

Truckkort Västerås Pris

Känner du dig redo att ta truckkort i Västerås nu? Klicka vidare in till bokningssidan och välj en tid som passar dig. Du betalar endast 2 495 kr på plats med antingen kort, Swish eller Klarna. Företag faktureras.

Information

Saltängsvägen 18,
721 32 Västerås

073-399 44 54

MGB Truckutbildning Västerås