truckutbildning stockholm

Truckkort Stockholm - gå din truckutbildning i Stockholm

Boka tid

mgbtruck.se / Truckkort Stockholm

Truckutbildning Stockholm

Vår truckutbildning i Stockholm ger dig snabbt och enkelt ett truckkort med behörighet A1-4, B1-4 och D1. Dessa är de vanligaste behörigheterna som efterfrågas av traditionella lager och arbetsgivare för truckförare. MGB Truck är det självklara valet för dig som vill bli en trygg truckförare och ta truckkort i Stockholm.

Truckutbildningen i Stockholm består av två delar - praktiska körövningar och teori. Den praktiska delen genomförs hos oss där du får träna på att hantera och köra truck. Teorin genomförs digitalt på distans. Det är inget krav att göra den teoretiska delen dagen efter, utan du väljer själv när det passar bäst. Du får ditt truckkort när du blivit godkänd i praktik och teori.

Lediga tider i maj

25/5 fullbokad, 26/5, 28/5, 29/5

Lediga tider i juni

1/6, 2/6, 3/6, 8/6, 9/6, 11/6, 12/6, 15/6, 16/6, 18/6, 19/6, 22/6, 23/6, 25/6, 26/6, 29/6, 30/6

Truckkort Stockholm - boka plats

Boka din plats redan idag för att ta ditt truckkort i Stockholm. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på truckutbildning i Stockholm - du betalar endast 2 495 kr och får behörighet för A1-4 + B1-4 + D1. Betala på plats med kort, Swish eller delbetalning med Klarna. Företag betalar mot faktura.

Starta bokningen

Så tar du truckkort i Stockholm

Att ta truckkort i Stockholm med oss är enkelt och tar endast två dagar. Vår truckutbildning i Stockholm riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

2. Praktisk övning

På vår truckutbildning i Stockholm får du lära dig köra och hantera trucken på ett säkert sätt. En lärorik heldag tillsammans med våra duktiga instruktörer.

3. Teori på distans

När du har klarat av den praktiska delen är det dags för teorikunskap. Teorin genomför du digitalt från valfri plats.

4. Du får ditt kort

När du har fått godkänt i de praktiska övningarna och teoriprovet får du ditt utbildningsbevis skickat digitalt inom 24 timmar.

Truckutbildning Stockholm - körgaranti

Vår truckutbildning i Stockholm håller hög kvalitet och har körgaranti. Det innebär att du alltid är välkommen tillbaka för att öva ännu mer, självklart helt utan extra kostnad. Vi är måna om att du ska känna dig trygg i ditt yrke som truckförare.

Alltid fast pris på truckkort i Stockholm

Vi på MGB Truck erbjuder dem lägsta priserna för att ta truckkort i Stockholm. Du betalar ett fast pris där allt som du behöver ingår. Inga extra kostnader tillkommer.

Problem med språket?

Du kan vara lugn. Både kursmaterial och det teoretiska slutprovet finns tillgängligt på svenska och engelska samt kan anpassas för deltagare med läs- och skrivsvårigheter. Vår truckutbildning i Stockholm är öppen för alla.

Jobb med truckkort i Stockholm

Genom att ta truckkort i Stockholm hos oss kommer du att förbättra ditt CV och därmed möjligheten att hitta ett välbetalt arbete som truckförare i regionen. Näthandeln växer så det knakar och det leder i sin tur till fler arbetstillfällen inom lager och logistik. 

Idag hittar du hundratals annonser ute för lediga tjänster som lagerarbetare. Genom att gå vår truckutbildning i Stockholm kommer du ett steg närmare ditt nya arbete som truckförare. Hos Platsbanken finner du flertalet bemanningsföretag som söker efter just dig som har genomgått en godkänd truckutbildning i Stockholm. Vi har utbildat över 12 000 truckförare och är välkända hos arbetsgivarna.

truckutbildning Stockholm, truckkort Stockholm

Truckkort Stockholm

Ta truckkort i Stockholm tillsammans med oss.
Du betalar endast 2 495 SEK

Information

Dalhemsvägen 46,
141 46 Huddinge

073-399 44 54

MGB Truckutbildning Stockholm