fbpx
truckkort & truckutbildning örebro

Truckkort Örebro - gå din truckutbildning i Örebro

Boka tid

mgbtruck.se / Truckkort Örebro

Truckutbildning Örebro

MGB Truck erbjuder truckutbildning i Örebro till såväl privatpersoner som företag. Med ett truckkort i Örebro ökar dina möjligheter till ett välbetalt jobb inom lager och logistik. För att få köra truck krävs att du har genomgått en utbildning för gällande trucktyp. Din arbetsgivare utfärdar sedan ett körtillstånd för arbetsplatsen.

Det finns inga krav på förkunskaper för att ta truckkort i Örebro. Du behöver exempelvis inte ha ett B-körkort för att få köra truck. Det enda kravet är att du har fyllt minst 16 år. Notera att vi endast utfärdar ett truckkort efter att du godkänts i såväl praktik som teori, men du behöver inte oroa dig - körgaranti ingår alltid i priset hos oss. Du är välkommen tillbaka för ytterligare övning på truckarna, helt utan extra kostnad.

Vi välkomnar både företagskunder och privatpersoner till vår truckutbildning i Örebro. Vill du som företagskund istället att vi kommer ut till din arbetsplats och utbildar? Då får du gärna ta en titt på vår företagssida för mer information och offertförfrågan.

Lediga tider i december

2/12, 3/12, 5/12, 9/12, 10/12, 12/12, 16/12, 17/12, 19/12, 23/12, 26/12, 28/12, 30/12

Truckkort Örebro - boka tid här

Boka tid för att skaffa truckkort i Örebro genom att trycka på knappen "starta bokningen" nedan. Vår truckutbildning i Örebro ger dig behörighet att köra 9 olika truckar (A1-4 + B1-4 + D1) och kostar endast 2 495 kr.

Privatpersoner betalar på plats med kontokort, Swish eller genom delbetalning från Klarna. Företag faktureras.

Starta bokningen

Så tar du truckkort i Örebro

Det ska vara smidigt att ta truckkort i Örebro. Kurslängden är två dagar. Nedan förklarar vi hur det går till.

1. Boka en plats

Välj ett datum som passar dig bäst och boka in din plats på utbildningen. Vi erbjuder löpande nya truckutbildningar i Örebro varje vecka och helg.

2. Praktiska delen

På vår truckutbildning i Örebro lär vi dig att köra och hantera truckarna med säkerheten i fokus. Vi utlovar en lärorik och trevlig heldag tillsammans med våra pedagogiska instruktörer.

3. Teori online

Efter den praktiska delen är det dags för teori. Den genomför du online och på distans från valfri plats.

4. Truckkortet är på väg

Efter godkända resultat i teori och praktik skickas ditt truckkort ut. Det går även bra att begära en digital kopia via e-post i väntan på kortet.

Truckutbildning Örebro - körgaranti

I Örebro ingår alltid körgaranti när ni går en truckutbildning hos MGB Truck, precis som det gör i alla våra städer. Det innebär att ni alltid är välkomna åter för att träna extra, obegränsat antal gånger och alltid helt kostnadsfritt. Körgarantin gäller för er som inte blivit godkända på kursen. Den ingår även för er som bara känner att det skulle vara nyttigt att fräscha upp minnet efter något år. Hos oss betalar ni bara en gång, men får komma tillbaka så mycket ni vill eller behöver.

Alltid fast pris

Inga dolda avgifter bakom våra priser. Hos oss ingår allt från bokning till truckkortet i handen i det angivna priset.

Språksvårigheter?

Oroa dig inte. Såväl kursmaterial som slutprov finns även tillgängligt på engelska för den som har svårt för svenska. Det är dessutom anpassat för deltagare med läs- och skrivsvårigheter.

Jobba med truckkort i Örebro

Det är meriterande att ha truckkort i Örebro. E-handeln har ökat explosionsartat på senare tid och fortsätter att växa för varje år som går. Detta resulterar i en ökad efterfrågan på truckförare och lagerpersonal. 

Hos Platsbanken finner du dagligen flertalet bemanningsföretag på jakt efter lagerarbetare i Örebro. Personalomsättningen är dessutom väldigt hög. Universitetet har över 15 000 studenter inskrivna just nu och många av dem arbetar som truckförare vid sidan av studierna. Det faller sedan naturligt in att studenterna lämnar sina tjänster och går vidare när man är färdig med utbildningen eller när man hittat ett arbete närmare sitt ämne. För gemene arbetssökande leder detta till att nya arbetstillfällen skapas på löpande band.

Snittlönen för en truckförare ligger på strax över 31 000 kr för ett heltidsarbete och just Örebroregionen råkar dessutom utgöra ett av Sveriges bästa logistiklägen. Här är möjligheterna till jobb stora, så passa på att boka en truckutbildning i Örebro redan idag - vi håller utbildningar varje vecka och helg!

MGB truckutbildning Örebro logo, truckkort Örebro

Truckkort Örebro pris

Fixa ditt truckkort i Örebro tillsammans med oss.
Du betalar endast 2 495 kronor och får behörighet att köra 9 olika trucktyper.

Information

Virkesvägen 4,
703 83 Örebro

073-399 44 54

MGB Truckutbildning Örebro