lagerpersonal går truckutbildning på arbetsplatsen. Företag fixar truckkort för sina anställda

Truckutbildning företag - för en säkrare arbetsplats

 

mgbtruck.se / Truckutbildning företag

Skräddarsydd truckutbildning för företag

MGB Truck erbjuder en flexibel och anpassad truckutbildning för företag i hela Sverige. Som företagskunder är ni välkomna att boka in personal till våra öppna kursstarter, men kan även begära offert för en skräddarsydd och arbetsplatsförlagd kurs, oavsett var i landet ni befinner er.

Truckkort företag

För att köra truck krävs det att föraren har dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper samt körtillstånd för gällande arbetsplats. Att ta truckkort är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt för din personal att få rätt utbildning. Kontakta oss idag för att få ett prisförslag för en skräddarsydd truckutbildning för ditt företag. Vi utbildar både små och stora verksamheter.

En vanlig missuppfattning är att truckkort fungerar precis som körkort, det vill säga att man är fri att köra överallt. Detta stämmer inte, utan ett truckkort innebär att deltagaren genomgått adekvat utbildning för gällande trucktyper. Det är upp till er som arbetsgivare att internutbilda personen i fråga innan ni utfärdar ett körtillstånd för arbetsplatsen. Syftet med internutbildningen är att upplysa om regler och risker på själva arbetsplatsen. Detta gör ni efter genomförd truckutbildning och innan era anställda börjar köra truck på arbetsplatsen.

kvinnlig anställd kör truck på truckutbildning - företag utbildar sina anställda - truckkort företag
Truckutbildning på företag i Sverige. Manlig anställd får truckkort för B3 (skjutstativtruck) på arbetsplatsen

Felxibel truckutbildning företag

Vår truckutbildning för företag är helt skräddarsydd efter er verksamhet. Ni är välkomna att göra utbildningen i våra lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Västerås och Norrköping, eller så kommer våra instruktörer till er arbetsplats. Vi utbildar företag i hela Sverige, från norr till söder.

Hos oss får du en flexibel utbildning som är anpassad efter era behov och arbetsscheman. Våra instruktörer är tillgängliga både för dags-, kvälls- och helgpass. Efter avslutad utbildning får era anställda ett truckkort från oss. Ni kan sedan utfärda ett körtillstånd för truckkörning på er arbetsplats.

Truckteori online

Vår truckutbildning är ett kostnadseffektivt alternativ för ditt företag. Utbildningen tar två dagar att genomföra och består av praktiska körövningar samt teori. Den praktiska delen genomförs i våra utbildningslokaler eller på arbetsplatsen. Dina anställda får gott om tid på sig att öva på att köra truck. Skulle någon bli underkänd är det bara att boka in en ny tid, helt kostnadsfritt (gäller endast i våra utbildningslokaler).

Teorin är en webbaserad kurs som dina anställda kan genomföra på distans, från valfri plats. Vi erbjuder en pedagogisk, digital presentation av kursmaterialet samt ett tillhörande slutprov enligt TLP10.

Truckkort företag - alltid fast pris

Hos oss får du alltid utbildning till företagets personal till ett fast pris. Priset inkluderar allt från instruktörens restid till utbildningsbevis.Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Skicka en offertförfrågan idag!

*” anger obligatoriska fält

Varför behöver ert företag truckutbildning?

Det finns flera fördelar med att gå vår truckutbildning för företag. Förutom att du höjer kompetensen bland dina anställda får ni en bättre och säkrare arbetsmiljö. Trucken är den maskin som är inblandad i flest arbetsplatsolyckor och varje år skadas nästan 800 människor i truckolyckor i Sverige. Att genomgå en utbildning är därför en smart investering för ditt företag.

Som arbetsgivare är ni ansvariga för att all personal har den kunskap som krävs för att hantera och använda trucken på ett säkert sätt. Vid eventuella skador kommer försäkringsbolaget inte att täcka upp för kostnaden, om inte ansvarig truckförare har relevant utbildning samt körtillstånd för trucktypen. Utöver detta utfärdar Arbetsmiljöverket höga sanktionsavgifter för företag vars anställda kör utan tillstånd. Ju fler anställda, desto högre blir avgiften.

MGB Truckutbildning Göteborg, truckkort Göteborg

Boka in utbildningen idag

Hos oss får du en skräddarsydd truckutbildning för ditt företag. Kontakta oss idag för en offert eller boka in dina anställda till en öppen utbildning via knappen.

OPG logo
samarbetspartner VOX
Lensway logo
CampusNynäshamn logo
Ztorage logo
Zetcons logotyp
Lär & Lek (logo)