truckutbildning och truckkort i Norrköping. Motviktstruck och skjutstativtruck

Truckkort Norrköping - boka truckutbildning i Norrköping

Begär en offert

mgbtruck.se / Truckkort Norrköping

Truckutbildning Norrköping

Hos oss kan ni boka en truckutbildning i Norrköping med omnejd. Våra instruktörer finns tillgängliga dag som natt, vardag som helg. Vi erbjuder arbetsplatsförlagda kurser för företagskunder i hela landet. Kontakta oss idag för en offert!

Vår truckutbildning i Norrköping är uppdelad i två dagar. Den ena dagen genomför vi den praktiska delen på arbetsplatsen, medan den teoretiska delen genomförs online och på distans av varje enskild deltagare. Vi ger alla deltagare möjligheten att gå igenom och besvara frågorna i slutprovet i sin egen takt. Den praktiska delen avkunnas under en heldag, men vi reserverar oss för varierande tidsåtgång beroende på gruppens storlek och tidigare erfarenhet. Kursmaterial och slutprov finns tillgängligt på såväl svenska som engelska. 

Truckkort Norrköping - beställ utbildning

Första steget till ett truckkort i Norrköping (med omnejd) för er personal är att beställa en kostnadsfri offert via formuläret på företagssidan. Våra instruktörer finns tillgängliga för utbildning inom alla typer av truckar, oavsett kategori och storlek.

Vi utbildar er personal i enlighet med färdighetsmålen i Truckläroplan 10 (TLP 10) och säkerställer att alla besitter rätt kompetens för att köra truck. Hör av er till oss idag för mer information och prisförslag.

Läs mer om företagsutbildning

Så fixar ni truckkort i Norrköping

Vi arbetar hårt för att anpassa våra kurser efter individen. Vissa har exempelvis enklare för körningen, medan andra har det svårare. Så här går det till.

1. Boka instruktör

Hör av dig till oss för bokning av instruktör.

2. Dags att köra truck

På vår truckutbildning i Norrköping får ni lära er att köra och hantera truckarna på ett säkert sätt. En lärorik dag tillsammans med duktiga instruktörer.

3. Teori (webbkurs)

Nu är det dags för teori. Den genomför ni online från valfri plats. Det går även bra att göra teorin före den praktiska delen.

4. Truckkortet är på väg

Efter godkända resultat i både teori och praktik skickas truckkortet hem till er. Det går även att begära en kostnadsfri digital kopia via e-post.

Truckutbildning Norrköping - körgaranti

I Norrköping vill vi säkerställa att vår truckutbildning håller högsta kvalitet. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder en körgaranti vid bokning av instruktör. Det innebär att vi kommer tillbaka till arbetsplatsen utan extra kostnad om någon har ett behov av ytterligare övning.

Fast pris

Ni behöver aldrig oroa er över att kostnaden drar iväg. MGB Truck erbjuder alltid fasta priser, från bokning till truckkort i handen. I det offererade priset ingår även kursmaterial till samtliga deltagare. Inga dolda avgifter helt enkelt!

Språk?

Vi erbjuder kursmaterial på svenska och engelska. Deltagare med lässvårigheter kan även begära att få tillgång till ett mer grafiskt material.

Fördelar med truckkort i Norrköping

Idag är det krav på att alla anställda har dokumenterad kunskap för att framföra truckar på arbetsplatsen. Det är arbetsgivarens skyldighet att säkerställa detta. Arbetsmiljöverket har dessutom möjligheten att utfärda höga sanktionsavgifter, uppemot 150 000 kr, mot företag som bryter mot dessa regler. Genom att utbilda er personal bidrar ni till en tryggare arbetsmiljö för alla anställda, samtidigt som ni minskar risken för skadat gods.

Utmärkt logistikläge

Just Norrköping har flera år i rad utsetts till ett av Sveriges bästa logistiklägen. Inte särskilt chockerande med tanke på tillgången till hamnen, järnvägen och E4:an. I kombination med att e-handeln ökar för varje år som går, genereras alltfler möjligheter till arbete inom lager och logistik. Se till att din personal besitter rätt kompetens genom att boka in en utbildning med oss.

MGB Truckutbildning Norrköping, truckkort Norrköping

Truckkort Norrköping

Vill ni ha hjälp med truckkort i Norrköping eller i en närliggande stad? Då är vi det självklara valet! Våra instruktörer besitter lång erfarenhet från branschen och är dessutom ruggigt duktiga pedagoger. Klicka dig vidare till företagssidan för att läsa mer eller be om en offert.

Information

Hanholmsvägen 61,
602 38 Norrköping

073-399 44 54

MGB Truckutbildning Norrköping